сряда, 2 септември 2015 г.

Пресни гъби с яйца


  ПРОДУКТИ:

  300гр гъби
  2 глави кромид лук
  3 яйца
  1/5 пакетче прясно масло
  1-2 с.л. олио
  черен пипер
  сол
  магданоз

   Почистените гъби се задушават заедно с лука в растителното масло с добавка от малко вода и щипка сол. Като омекнат, се заливат с яйцата, разбити със сол и черен пипер на вкус. Оставят се няколко минути на тих огън, за да се стегнат яйцата, и се поднасят. Към всяка порция се прибавя прясно масло, след което отгоре се наръсва нарязан магданоз. 



   Източник на рецепта-http://recepti.gotvach.bg/r-6843-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8_%D0%B3%D1%8A%D0%B1%D0%B8_%D1%81_%D1%8F%D0%B9%D1%86%D0%B0