ПРОДУКТИ:
една опаковка от 8 топени сиренца
2 яйца
галета за овалваме
Слагаме топените сиренца във фризер за около половин час,за да се втвърдят. Разбиваме яйцата,топим сирената в тях и овалваме в галета.Пържим в силно загрято олио(аз ги направих във фритюрник) за около 3-4 минути или докато не стане златиста панировката.Севираме по желание с конфитюр по избор.
Източник на рецепта-http://recepti.gotvach.bg/r-8803-%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8_%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B8_%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B0_%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82
Няма коментари:
Публикуване на коментар