четвъртък, 7 февруари 2013 г.

Пълнено хлебче



  ПРОДУКТИ:


  1 хлебче
  2 парчета топено сирене тост
  6-7 маслини
  2-3 резена бекон
  кетчуп
  1/2 пакетче краве масло


     Нарязваме хлебчето на ивици по диагонал и хоризонтал,но не до долу,за да се получат квадратчета.Слагаме го в тавичка с фолио,за да може когато се пече съставките,които ще се разтопят да се попият от кората.Разтопяваме маслото и с лъжичка го изсипваме в прорезите.После слагаме и кетчуп.Тост сиренето нарязваме на ивици и ги добавяме към прорезите,така че да има навсякъде.Добавяме и нарязания на ивици бекон до сиренето.Изчистваме маслините от костилките и ги режем на две.Поставяме ги до бекона и сиренето и печем хлебчето на силно загрята фурна за около 5-10 минути.