вторник, 18 ноември 2014 г.

Торта с фондан "Пролет"


  ПРОДУКТИ:

  3 готови кафяви блата
  1 крем оле шоколад
  1 сметана за разбиване
  250гр, фондан
  зелена боя за боядисване на фондана
  захарни фигурки,кокосови стърготини

   Приготвяме крема ванилия според указанието му и го оставяме хубаво да изстине.през това време разбиваме сметаната на пухкав сняг и я прибираме в хладилника да не спадне.Фондана приготвяме по рецепта за парено тесто ( 150 мл вода,70гр масло,150гр брашно,около 500гр пудра захар).След като вече сме го омесили слагаме зелена боя и го премесваме хубаво докато се боядиса изцяло.Приготвяме тортата като слагаме блат,отгоре кре,после пак блат,крем,блат,крем,най-отгоре намазваме със сметана и лепим финдана.Украсяваме с фигурките и поръсваме с кокосови стърготини.