събота, 8 декември 2012 г.

Пълнени гъби с чеснов крем,бекон и кашкавал



  ПРОДУКТИ:

 250 гр гъби
 50 гр кашкавал
 50 гр бекон
 чеснов крем за намазване на филийки(има го в големите вериги магазини)


Измиваме гъбите и ги изчистваме от пънчетата.Нареждаме ги в тавичка,в която сме сложили малко вода,за да не залепнат.Посоляваме ги и ги пъхаме в силно загрята фурна.Беконът и кашкавалът ги нарязваме на малки парченца.След като гъбите са поомекнали ги изваждаме и с малка лъжичка сипваме от чесновия крем,нареждаме беконът и най-отгоре кашкавалът и връщамеобратно във фурната до разтопяване на кашкавала.