понеделник, 16 юни 2014 г.

Лесна и много шоколадова торта


 ПРОДУКТИ:

  3 готови какаови блата
  400мл. заквасена сметана
  400гр. течен шоколад
  200 кувертюр за готвене
  100гр. краве масло

  трансферно фолио за шоколад за украса
  100гр. натурален шоколад

  Разбиваме хубаво с миксер сметаната с течния шоколад и намазваме блатовете.Редим блат,крем,блат,крем,блат и отгоре заливаме с разтопения  на водна баня кувертюр смесен с кравето масло.Оставяме да стегне и през това време вземаме натуралния шоколад и също го разтапяме на водна баня.Още топъл го изливаме върху трансферното фолио и го оставяме в хладилник до почти пълна готовност.Аз го извадих малко преди да стегне окончателно и нарязах с нож триъгълници.Оставих да стегне хубаво и после украсих тортата