неделя, 21 септември 2014 г.

Бутер охлювчета


 ПРОДУКТИ:


 1кг бутер тесто
 200 гр. кашкавал
 300гр. салам
 по щипка риган,чубрица,мащерка
 4-5 с.л. лютеница 

 Листа тесто се разделя на 2 части,като всеки един се намазва тънко с лютеницата.Поръсва се с подправките,ситно нарязания колбас и настъргания кашкавал.Всеки лист се завива на стегнато руло със стреч фолио и се прибира за 20 мин.във фризера да стегне.Изважда се и се нарязва на кръгове,които се наревдат върху хартия за печене в тавичка и се пекат в предварително загрята фурна на 220градуса до зачервяване.






 Източник на рецепта-http://pep-4o.blogspot.com/2010/04/blog-post_376.html