събота, 7 декември 2013 г.

Шоколадови сухи пасти


  ПРОДУКТИ:

   1 правоъгълни готови блатове за торта-бели
   150 гр .масло
   125 гр. захар
   1 ванилия

   за декорация:
   200 гр. шоколадов кувертюр
  125 гр. масло

     Разбиваме мекото масло със захарта и ванилията до пълното разтопяване на захарта.След това вземаме един блат за торта и отгоре изсипваме крема.Разнасяме равномерно с шпатула.Отгоре слагаме друг блат като само леко го притискаме да прилепне.Разтопяваме шоколада на водна баня и веднага слагаме маслото да се разтопи вътре.След като изстине заливаме блатовете и слагаме в хладилник да стегнат крема и глазурата.Накрая ги нарязваме на пастички.