сряда, 18 ноември 2015 г.

Торта с орехов крем


 ПРОДУКТИ:
  
 3 готови бели блата
 200гр шоколадпв кувертюр  
 100гр краве масло 

  за крема:
  140гр смлени орехи
  200гр масло
  100мл прясно мляко
  170гр пудра захар
  
    Кремът приготвяме като сварим за няколко минути преясното мляко и орехите.Отделно разбиваме маслото със захарта и ванилията.Прибавяме и сместа с орехите и отново разбиваме.Редим блат,крем,блат,крем,блат и заливаме с глазура от шоколада разтопен на водна баня с прибавено към него масло.Оставяме да стегне в хладилник и украсяваме по желание.



 Източник на рецепта за крема-http://yoli-www.blogspot.bg/2013/04/blog-post.html