понеделник, 9 септември 2013 г.

Пица на тиган


  ПРОДУКТИ:

 1 яйце
 4с.л. кисело мляко
 5с.л. брашно
 1/3 сода
 щипка сол

за плънката:
доматено пюре
луканков салам
бекон
сирене

 Смесваме яйцето,киселото мляко,в което предварително сме загасили содата,брашното и накрая солта.Става рядка смес.В тефлонов тиган,който е сложен на предварително загрят на средно котлон изсипваме сместа и я захлюпваме с капак.По рецепта не се обръща,но след като се изпече едната страна аз я обърнах,защото ми се стори доста течна отгоре.След като леко се запече сложих доматеното пюре,после нарязаните на парчета луканков салам и бекон и накрая настъгнах и сиренето и пак сложих капак на тигана,за да се задушат.След около 5 минути вече е готова.



  Рецепта-http://didlovetocook.wordpress.com/2013/08/05/%D0%BC%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD/?preview=true&preview_id=472&preview_nonce=c0ee973078