сряда, 29 януари 2014 г.

Милфьой


  ПРОДУКТИ:

  ябълки
  тиква
  кори за баница
  масло
  пудра захар
  канела
  бита сметана 


    Нарежете ябълките на кубчета и ги запържете леко в тиган до омекване.Поръсете ги със захар и малко канела и ги сложете в силно загрята фурна докато се зачервят.Тиквата през това време я слагаме да се свари във вода с малко захар и я махаме преди да е почнала да се разпада.Режем я на парченца. От корите вземаме една намазваме я с разтопено масло и слагаме друга отгоре й.Между тях посипваме малко пудра захар и канела.Отново намазваме от двете страни и режем на правоъгълници.Слагаме в силната фурна да се запекат като внимаваме да не изгорят.Сметаната я разбиваме с малко пудра захар,ванилия и канела.Редим десерта-кори,сметана,тиква,кори,сметана,ябълки,кори.Отгоре поръсваме обилно с пудра захар.




  Източник на рецепта-http://www.my-worlds.de/forum/20-sladki-fantazii/102-plodovi-deserti?limit=6&start=30